Заказ на сайті цілодобово
Замовити
Щодня з 8:00 до 20:00
багатоканальний
 
Оформлення замовлення
 
ЗАПОВНІТЬ ФОРМУ
и наш менеджер зв'яжеться ми зв'яжемося з вами найближчим часом
Ваші дані в безпеці
і не будуть передані третім особам
...

Питна вода для офісів

Сьогодні вже важко уявити собі сучасний офіс без кулера для води. Доставка питної води додому, в офіс, бізнес-центр, лікарню, школу або іншу установу стала гострою необхідністю. Так, наприклад, наявність чистої питної води у вільному доступі допомагає зберегти нормальний робочий процес в великих компаніях, налаштовує  на навчання, покращує самопочуття.

Зробити замовлення питної води в Києві з доставкою в офіс готовий будь-який грамотний керівник, адже кулер в офісі допоможе спростити багато речей.

В першу чергу сам по собі вирішиться питання: «а що б такого попити?» Під час робочого процесу співробітники офісу зможуть в будь-який момент вгамувати спрагу, що дозволить їм краще сконцентруватися на роботі.

Друга причина, яка виправдовує наявність кулера з питною водою на робочому місці - економія. Досить провести прості розрахунки - при використанні кулера витрати на електрику будуть меншими, ніж при постійній експлуатації електрочайника.

Ще один аргумент на користь кулера - працівники компанії завжди будуть мати в доступі, як холодну, так і гарячу воду. Під час обідньої перерви можна із задоволенням насолодитися чаєм або кавою без черги біля електрочайника, вода в якому, за законами офісу, закінчується саме тоді, коли ви хочете попити чаю.

В жаркому офісі питна вода рятує від зневоднення

Є правило - якщо температура повітря в офісі становить понад 28 ° С, в ньому обов'язково повинна бути питна вода з достатній кількості. При цьому температура її повинна складати приблизно 10-15 ° С. У сильну спеку ви втрачаєте більше рідини, яку вам же і необхідно заповнити, дотримуючись правильного питного режиму. Виробіть в собі звичку хоча б раз на годину випивати по склянці чистої води.

А ось якщо температура в приміщенні перевищує 30 ° С, і при цьому ви виконуєте інтенсивну роботу, в такому випадку слід кожні 20 хвилин випивати по склянці води.

Ще одне важливе правило для задушливих офісів - їжте більше свіжих овочів і фруктів. Нехай вони стануть вашим корисним перекусом. У спеку пийте часто і потроху, так ви зможете підтримувати оптимальний баланс рідини в організмі, що забезпечує нормальний обмін речовин, відмінне самопочуття і життєву активність

Повернутися до переліку публікацій
Наші магазини на карті Києва:
Режим роботи наших магазинів - щодня з 8:00 до 21:00, обід з 13:30 до 14:00
Є ПИТАННЯ? - ТЕЛЕФОНУЙТЕ:
  • Адреси магазинів в Києві:
  • вул. Братиславська 14-Б
  • вул. Мате Залки 8
  • вул. Маяковського 66-А